Restaurant Het Nieuwe Palinghuis in Antwerpen is sinds 1983 een vaste waarde én referentie voor dagverse kwaliteitsvis. Chef Erik Haentjens en zijn partner Gonda Vanhulle zorgen er samen voor dat u zich hier steeds als een vis in het water voelt.

U kan er terecht voor zowat al het lekkers dat in de Noordzee te vinden is: tarbot, rog, paling in't groen, mosselen, oesters, huisgemaakte garnaalkroketten, ... Iedereen vindt er zijn gading!

Het Nieuwe Palinghuis is charmant en rustiek ingericht met een knipoog naar het verleden van Antwerpen en haar haven. Het restaurant is bovendien gelegen in een van de oudste horecapanden van Antwerpen. U kan er terecht voor een heerlijk uitgebreid diner, een dagverse lunch of een snelle hap na het shoppen. Een snelle en efficiënte bediening en de gulle lach van de patron maken het plaatje compleet! Neem zeker ook een kijkje op de wijnkaart en ontdek het brede gamma aan Nieuwe Wereldwijnen.

Parkeren kan op de Scheldekaaien of op het pleintje voor de ingang. Reserveren is aangewezen.

Bekijk hier het filmpje ...